De mensen achter GOTD

Wil je iets vragen of vertellen? Klik op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Neem contact op
...

Micael Hermansson

Micael woont in Umeå in het noorden van Zweden. Hij is dertig jaar leerkracht geweest in de bovenbouw. Nu is hij fulltime spreker en schrijver over voornamelijk grej of the day. Hij geeft lezingen over grej of the day in heel Scandinavië, België en Nederland.
Micael houdt van fitness, muziek en lezen.
Wat je waarschijnlijk niet van hem weet is dat hij heeft meegedaan met het tv-programma ‘BankGiro Miljonairs’.

 

Linda Mäki

Linda is groepsleerkracht en ICT’er op de Antoniusschool in Kudelstaart. Zij heeft ook de master Educational Needs gedaan. Tijdens een studiereis naar Zweden heeft zij kennis gemaakt met grej of the day. Na het concept drie jaar ingezet te hebben in de klas werd het tijd om het te verspreiden. Linda heeft eerst een Facebookgroep opgericht in februari 2019. Binnen zes weken waren er al 10.000 leden! Samen met Donald heeft zij het Zweedse boek vertaald en herschreven.
Linda geeft trainingen aan leerkrachten om het concept nog beter in te kunnen zetten.
Linda houdt van schrijven, voetballen en andere sporten.
Wat je waarschijnlijk niet van haar weet is dat zij half Fins is en Zweeds spreekt omdat zij twee jaar in Finland heeft gewoond.

...
...

Uitgeverij OMJS

Uitgeverij OMJS is de uitgever van alle Grej of the day-producten. Uitgeverij OMJS is een onderdeel van Onderwijs Maak Je Samen (OMJS). OMJS is een ondernemend onderwijsadviesbureau; een landelijk en internationaal opererende onderwijsorganisatie waar ontwikkelen centraal staat.

Uitgeverij OMJS is er om theorie en praktijk te verbinden. De producten –boeken, lesmateriaal en hands-on materialen– zorgen ervoor dat je de theorie direct in de praktijk kunt toepassen. Zo maakt OMJS het voor leerlingen en leraren makkelijker om theorie in de klas te gebruiken. Alle uitgaven zijn bedoeld om praktisch toepasbaar te zijn, zodat je er direct mee aan de slag kunt!

Zoek in de database

Log in of meld je aan en maak gebruik van de database met grejs.

Klik hier om in te loggen »

Praat mee op Facebook!

Word lid van de Facebookgroep en wissel ervaringen en tips uit met meer dan 25 duizend collega's.

Naar de Facebookgroep »